Deurwaarder inschakelen

Het overkomt iedere ondernemer helaas wel eens: een klant betaalt een rekening niet en laat dit ook achterwege als u een herinnering stuurt. In dit geval kunt u een deurwaarder inschakelen. Dit lijkt misschien een grote stap, maar in sommige gevallen is het simpelweg nodig. Het Nederlands Online Incasso Instituut kan u hier helpen. Bij ons krijgt u na het inschakelen deurwaarder diensten met no cure no pay garantie.

Een deurwaarder inschakelen
Uw klant betaalt niet, en geeft geen reactie op uw herinneringen. Als u zich aanmeldt bij het Nederlands Online Incasso Instituut, dan nemen wij u het verdere werk uit handen. Als u bij ons na het inschakelen deurwaarder diensten wilt gebruiken, dan hoeft u verder alleen maar de rekening naar ons door te sturen waar het om gaat. Dit kan simpel online. Wij gaan hier dan direct mee aan de slag en zorgen ervoor dat uw debiteur binnen 24 een aanmaning krijgt.

Verdere stappen ondernemen
In de aanmaning zal uw debiteur lezen dat hij nu 14 dagen heeft om alsnog tot betaling over te gaan. Gebeurt dit niet, dan nemen we verdere stappen, wat onder andere neer kan komen op een stap naar de rechtbank. In de regel zullen uw niet betalende klanten het niet zo ver willen laten komen. Per slot van rekening komen hier steeds meer kosten bij kijken, die we zoveel mogelijk op uw klant gaan proberen te verhalen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u zelf geen kosten maakt.

De voordelen van het Nederlands Online Incasso Instituut

  • Bij ons heeft u alle disciplines in huis. Wij werken met een team van ervaren incasso medewerkers, juristen, advocaten en deurwaarders. Als u na het inschakelen deurwaarder diensten van het Nederlands Online Incasso Instituut gebruikt, weet u zeker dat er gemotiveerde mensen aan uw kant staan.
  • U kunt bij ons alles online regelen.
  • We behandelen uw klanten altijd met respect.
  • We zijn de goedkoopste en meest efficiĆ«nte van Nederland.
  • We zorgen ervoor dat binnen 24 uur na uw aanmelding de eerste aanmaning wordt verstuurd.

Gaat u bij ons een deurwaarder inschakelen, dan garanderen we de beste service en de beste resultaten van Nederland.

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.