Gratis incasso

Nederlands Online-Incasso Instituut                                   Beste Online Incasso goedkoopste en efficiënt Online Incassobureau

Op www.online-incasso.nl vindt u het incassobureau dat uw incasso gratis voor u kan regelen. Ons team van ervaren incassomedewerkers, juristen, advocaten en gerechtsdeurwaarders verzocht elke stap die nodig is om ervoor te zorgen dat uw openstaande rekening alsnog wordt betaald.

Gratis incasso van hoogwaardige kwaliteit
Als u een bedrijf heeft, dan zult u het wel eens tegenkomen: een klant die niet wil of kan betalen. Een herinnering sturen biedt soms soelaas. Het kan nu eenmaal gebeuren dat een klant een bepaalde rekening is vergeten en deze er even aan helpen herinneren is dan een goede oplossing. Mocht de herinnering niet helpen, dan kunt u het Nederlands Online Incasso Instituut inschakelen. Onze medewerkers zitten door heel Nederland verspreid en zullen ervoor zorgen dat uw incasso gratis wordt afgehandeld. We verhalen alle kosten op uw debiteur. Per slot van rekening is het niet uw schuld dat een rekening niet betaald wordt.

In 4 stappen uw betaling binnenkrijgen
Stuur ons digitaal de openstaande factuur en wij gaan er direct mee aan de slag. In eerste instantie sturen we uw debiteur binnen 24 uur een eerste aanmaning. We zullen uw klanten daarbij altijd correct behandelen. Er kan een achterliggende reden zijn waarom een bepaalde rekening niet betaald is en we willen niet dat de relatie tussen u en uw klant verstoord wordt.

Is er binnen 14 dagen niet betaald, dan gaan we door naar stap 2, het minnelijke traject. Hierin ondernemen we alle stappen die mogelijk zijn om de vordering betaald te krijgen voordat er een rechter aan te pas hoeft te komen. Alle kosten binnen dit traject verhalen we op uw debiteur, het is voor u nog steeds een gratis incasso. Komt het toch tot een gerechtelijk traject, dan worden deze kosten hierin meegenomen.

Pas als we bij de derde stap in het traject aankomen, de gerechtelijke procedure, komen er voor uzelf eventueel kosten bij kijken. Het gaat hier dan om kosten die we (nog) niet op uw debiteur kunnen verhalen. Ervaring leert echter dat mensen er alles aan zullen doen om deze stap te voorkomen.

Als de rechter een uitspraak heeft gedaan komen we bij stap 4. In deze stap gaan onze gerechtsdeurwaarders ervoor zorgen dat het bevel ook daadwerkelijk geëxecuteerd wordt en dat het geld waar u recht op heeft bij u terechtkomt. De kosten hiervoor verhalen we ook op uw debiteur.

Gratis aanmelden

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.