Gratis incassobureau

Nederlands Online-Incasso Instituut                                   Beste Online Incasso goedkoopste en efficiënt Online Incassobureau

Het klinkt onwaarschijnlijk: een gratis incassobureau. Toch is dit hoe het Nederlands Online Incasso Instituut werkt. Per slot van rekening is het niet uw schuld als u een klant heeft die niet aan u wil betalen. Wij vinden dat u als crediteur niet voor deze kosten op moet hoeven draaien en ons professionele team doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u, zonder verdere kosten, uw geld alsnog netjes binnenkrijgt.

Ons incassobureau gratis inschakelen
Het Nederlands Online Incasso Instituut heeft door heel Nederland incassomedewerkers, juristen, advocaten en gerechtsdeurwaarders klaar zitten om uw incasso voor u te regelen. Het kan altijd gebeuren dat een van uw klanten niet wil of kan betalen. Het wil ook nog wel eens gebeuren dat een klant vergeet dat hij nog een betaling moet doen. Als u uw incasso opdracht bij ons heeft aangemeld, dan gaan wij hier direct mee aan de slag. In eerste instantie stuurt ons team een aanmaning voor u. Uw debiteur krijgt hiermee de mogelijkheid om binnen 14 dagen alsnog te betalen. We hebben uit ervaring opgemerkt dat de meeste klanten in deze fase alsnog hun betaling zullen doen. We geven in de aanmaning namelijk altijd aan welke kosten er bij komen kijken als er niet betaalt wordt. Aangezien dit een flink bedrag kan zijn zullen de meeste debiteuren het niet zo ver willen laten komen.

Met ons gratis incassobureau snel uw betaling binnenkrijgen
Er kunnen meerdere redenen zijn waarom mensen nu nog steeds niet tot betaling overgaan. Misschien kunnen uw debiteuren op dat moment niet betalen, of is er een andere reden. Er breekt nu een nieuwe fase in het incassotraject aan, waarbij de klant een laatste kans krijgt te betalen voordat er gerechtelijke stappen ondernomen gaan worden. Dit kan eventueel ook met behulp van een betalingsregeling. Zowel bij deze stap als in eventuele volgende, gerechtelijke stappen, geven wij aan uw klant aan dat hij alle kosten van deze stappen voor zijn rekening zal moeten nemen. Op deze manier kunnen wij de diensten van ons incassobureau gratis aan u aanbieden. Dit is zodoende inclusief stappen waarbij wij tot executie van een eventueel vonnis van de rechtbank overgaan. U wilt, terecht, het geld waar u recht op heeft binnen krijgen en wij zullen er alles aan doen ervoor te zorgen dat dit gebeurt, waarbij u alle zorgen uit handen worden genomen.

Gratis aanmelden

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.