Huurincasso

Nederlands Online-Incasso Instituut                                   Beste Online Incasso goedkoopste en efficiënt Online Incassobureau

Wij kunnen u helpen bij uw huurincasso. Verhuurt u een woonruimte aan een van uw klanten en wil of kan deze niet tot betaling overgaan? Wij zorgen ervoor dat na een incasso huur of huurachterstand alsnog betaald worden.

Incasso huur
Het is een vervelend probleem. U verhuurt een woning aan iemand en deze persoon betaalt de huur niet. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom er niet betaalt wordt. Er kan een geschil zijn met de huurder, of de huurder kan financiële problemen hebben waardoor hij niet kan betalen. U kunt dan de huurder herinneren aan zijn achterstand om er zo toch voor te zorgen dat deze betaald wordt. Als dit dan toch niet gebeurt dan kunt u ons inschakelen om met een incasso huurachterstand en lopende huur alsnog betaald te laten worden.

Incasso huurachterstand
U aanmelden bij het Nederlands Online Incasso Instituut is eenvoudig. U doet dit online, waarna wij voor u aan de slag gaan. Als u ons online de openstaande rekening doorstuurt, dan sturen wij binnen 24 uur een aanmaning voor de huurincasso naar uw huurder. Hierin kan uw huurder lezen dat hij 14 dagen heeft om deze aanmaning te voldoen. Ook staat hierin dat we verdere stappen ondernemen als hij niet op tijd betaalt. Normaal gesproken is deze eerste aanmaning voldoende. De kosten die bij het verdere traject van huurincasso komen kijken zijn aanzienlijk, en uw huurder zal willen vermijden dat deze betaald moeten worden. Als de incasso huurachterstand en lopende huur niet meteen lukt In sommige gevallen blijft ook nu de betaling nog achterwege. We komen nu in het minnelijke traject terecht. Uw huurder krijgt nog een laatste kans om alsnog te betalen of een betalingsregeling met ons overeen te komen. Blijft een reactie of betaling nog steeds uit, dan komen we in de laatste fase van de incasso huur en huurachterstand.

Gerechtelijke stappen
De rechter komt er nu aan te pas. Dit is een fase van het traject die veel tijd kan kosten. Ons ervaren team van juristen en advocaten heeft hier echter veel ervaring mee. De kosten van de gerechtelijke fase proberen we altijd volledig te verhalen op uw debiteur, aangezien hij er de oorzaak van is dat deze extra kosten gemaakt moeten worden. Na de uitspraak van de rechter gaan onze deurwaarders over tot de executie van het vonnis.

Gratis aanmelden

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.