Incasso inschakelen

Nederlands Online-Incasso Instituut                                   Beste Online Incasso goedkoopste en efficiënt Online Incassobureau

Als een van uw klanten achterblijft met betalen, dan kunt u een herinnering sturen. Wordt er dan nog niet betaald, wacht dan niet te lang met incasso inschakelen. Een professioneel incassobureau kan voor u alle taken die bij een incassotraject horen uit handen nemen en ervoor zorgen dat er alsnog betaald worden. Bij het Nederlands Online Incasso Instituut hebben we een ervaren team van medewerkers voor u klaarzitten.

Snel inschakelen incasso bureaus voorkomt extra kosten
Elk bedrijf heeft er wel eens mee te maken: een klant die niet wil of kan betalen, of die dit constant maar uit blijft stellen. Als u een herinnering heeft gestuurd en uw klant betaalt of reageert nog steeds niet, dan is een incasso inschakelen de meest logische stap. Wacht hier niet te lang mee. U heeft per slot van rekening zelf ook uw kosten. Misschien vindt u het vervelend om uw klanten met een incassobureau op te zadelen? Onthoud dan dat u wettelijk recht heeft op uw geld en dat uitblijven van een betaling uzelf ook in de problemen kan brengen. Snel inschakelen incasso bureaus is iets dat niet alleen voordelig is voor u, maar ook voor uw debiteur. Deze kan nu inzicht krijgen in eventuele dieper liggende financiele problemen en daar hulp voor zoeken.

Hoe gaan wij te werk bij een incasso?
Als u ons inschakelt voor het innen van een incasso, dan gaan we snel te werk. U kunt uw onbetaalde rekening eenvoudig online naar ons toesturen, wij zorgen dan dat er binnen 24 uur een aanmaning uitgestuurd wordt. Hierin vermelden we ook de eventuele kosten als deze betaling na 14 dagen nog steeds niet gedaan is. U kunt dit online in de gaten houden met behulp van een inlogcode die u door ons toegestuurd krijgt.

Mocht er na 14 dagen nog niet betaald zijn, dan krijgt uw debiteur een laatste kans om alsnog tot betaling over te gaan, en zo gerechtelijke stappen te voorkomen. Geeft uw klant hieraan nog steeds geen gehoor, dan starten we het proces waarbij de rechter wordt ingeschakeld. En als de rechter een vonnis heeft uitgesproken, dan zorgt ons team van gerechtsdeurwaarders voor de executie van de incasso. Alle kosten hiervan worden door ons verhaald op uw debiteur.

Gratis aanmelden

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.