Kosten incasso

Nederlands Online-Incasso Instituut                           Beste Online Incasso

Incasso zonder hoge kosten
Het klinkt u misschien in de oren als iets dat onmogelijk is: zonder hoge kosten incasso inschakelen als een klant niet tot betaling over wil gaan. Bij het Nederlands Online Incasso Insituut is dit echter mogelijk. Als wij door u worden ingeschakeld om een openstaand bedrag te innen, dan verhalen we de incasso kosten van het gehele traject dat hierbij komt kijken zoveel mogelijk op uw debiteur.

Zonder kosten incasso inschakelen
Heeft u een klant die niet betaalt, dan kan dit voor hoofdbrekens zorgen. U wilt uw klant niet tegen de borst stoten, maar stelt het op prijs als er toch tot betaling wordt overgegaan. Een incassobureau is dan een optie, maar brengt dat niet veel kosten met zich mee? Het Nederlands Online Incasso Instituut stelt alles op alles om niet alleen te zorgen dat uw klant de openstaande rekening betaalt, maar ook dat u dit uiteindelijk niks zal kosten.

U zit er per slot van rekening niet op te wachten: extra gedoe en extra kosten om een rekening betaald te krijgen waar u netjes een product of dienst voor heeft geleverd. Als dit dan ook nog eens extra incasso kosten meebrengt.

Kosten incasso bij Nederlands Online Incasso Instituut
Het Nederlands Online Incasso Instituut hanteert een traject van vier stappen. We geven even kort aan welke incasso kosten hier bij komen kijken en welk deel van deze kosten voor uw rekening komen.

  • In de eerste fase sturen we uw debiteur een aanmaning, waarna er 14 dagen zijn om de rekening alsnog te betalen. De kosten in deze fase zijn voor uw debiteur.
  • In fase twee heeft uw klant nog een laatste kans om tot betaling over te gaan of een betalingsovereenkomst met ons te sluiten. Ook hier zijn de kosten geheel voor uw debiteur.
  • De gerechtelijke fase brengt aanzienlijke kosten met zich mee. Ook deze zijn voor uw debiteur. We brengen voor u hooguit kosten in rekening als bepaalde kosten niet op uw debiteur te verhalen zijn.
  • De executie van het vonnis van de rechter. Ook dit brengt kosten met zich mee, die we eveneens gaan verhalen op uw debiteur.

Zoals u ziet doet het Nederlands Online Incasso Instituut er alles aan om het traject voor u zonder kosten en stress te laten verlopen.

Gratis aanmelden

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.