Incassoprocedure

Nederlands Online-Incasso Instituut                                   Beste Online Incasso goedkoopste en efficiënt Online Incassobureau

Heeft u een klant die zijn openstaande rekening niet betaalt? Dan kunt u bij het Nederlands Online Incasso Instituut een incassoprocedure laten opstarten. Wij hebben een professioneel team voor u klaarstaan dat alles op alles zal zetten om de incasso snel en efficiënt uit te voeren.

Via de volgende procedure incasso laten uitvoeren
Om te beginnen maakt u online bij ons een vordering aan. Stuur de openstaande rekening naar ons door en wij gaan hiermee aan de slag. U hoeft hiervoor geen kosten te betalen. Alle kosten die we voor uw dossier maken verhalen we op uw debiteur. Pas in een latere fase van het proces is het mogelijk dat er voor u wel enige kosten komen kijken, maar de ervaring leert ons dat veruit de meeste mensen het niet zo ver laten komen.

Als u het dossier heeft aangemaakt gaan wij hiermee aan de slag. We hebben een team van incassomedewerkers, juristen, advocaten en gerechtsdeurwaarders die klaarzitten om uw zaak tot een succes te maken.

Stap 1: pre incassotraject
Binnen 24 uur nadat u de openstaande rekening heeft doorgestuurd sturen we een aanmaning naar uw debiteur. Deze heeft dan 14 dagen de tijd om het bedrag te voldoen, of een betalingsregeling voor te stellen.

Stap 2: minnelijk incassotraject
Blijft na 14 dagen de betaling nog steeds achterwege, dan komen we bij het minnelijke traject. Ook hier behoort een betalingsregeling nog tot de mogelijkheden, indien het Nederlands Online Incasso Instituut hier een mogelijkheid toe ziet.

Stap 3: gerechtelijk incassotraject
Meestal is er voor stap 3 al een betaling gedaan, aangezien de meeste mensen het niet op een rechtzaak aan willen laten komen. Gebeurt dit wel, dan komt ons team van juristen en advocaten in actie. Deze derde stap in de incassoprocedure is een ingewikkelde, vandaar ook dat we hier een ervaren team voor inschakelen om ervoor te zorgen dat alles in goede banen verloopt.

Stap 4: executie incassotraject
De laatste stap begint als de rechter uitspraak heeft gedaan. Onze gerechtsdeurwaarder gaat er nu voor zorgen dat het geld daadwerkelijk betaald gaat worden. We informeren uw debiteur over de inhoud van het vonnis, waarbij deze nog de kans krijgt binnen korte tijd te betalen wat er besloten is. Indien nodig kunnen we hierbij beslag leggen op loon, goederen of de woning van uw debiteur. Volgens deze procedure incasso doen is volgens het Nederlands Online Incasso Instituut veruit de meest effectieve.

Gratis aanmelden

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.