Klant betaalt niet

Nederlands Online-Incasso Instituut                           Beste Online Incasso

Wat te doen met een niet betalende klant?
Een klant wil niet betalen. Dit is een vervelend probleem waar helaas elke ondernemer en dienstverlener in Nederland wel eens mee te maken heeft. Wij kunnen u helpen om ervoor te zorgen dat die openstaande rekening alsnog betaald wordt.

Uw klant betaalt niet, wat nu?
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een klant niet betaalt. Het kan zijn dat de klant niet wil betalen. Misschien is de klant niet tevreden met het geleverde product of hij een andere reden waarom hij niet tot betaling over wil gaan. Uiteraard is het ook mogelijk dat een klant niet kan betalen, omdat hij hier de financiële middelen niet voor heeft. Een bestelling op internet is snel gedaan, pas later dringt dan het besef door dat er eigenlijk helemaal geen geld is voor het product dat is gekocht. Wat de reden ook is maakt niet uit. Uw klant betaalt niet, en zodoende zit u met een probleem. Wij zijn er om dat probleem voor u op te lossen.

Uw klant wil niet betalen, wij gaan er voor u achteraan.
Het Nederlands Online Incasso Instituut heeft door heel Nederland ervaren mensen zitten die voor u aan de slag gaan. Onze incassomedewerkers, juristen, advocaten en deurwaarders zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw openstaande rekening alsnog voldaan wordt. Uw klant wil niet betalen, en denkt hier een goede reden voor te hebben? Ook in dit soort gevallen zorgen we ervoor dat uw klant op de hoogte is van uw standpunt, en van de noodzaak om toch gewoon te betalen.

In vier stappen naar een betaling
Uw klant betaalt niet? Het Nederlands Online Incasso Instituut werkt volgens een stappenplan om te zorgen dat dit wel gebeurt. Om te beginnen sturen we, binnen 24 uur nadat u zich bij ons heeft aangemeld, een aanmaning naar uw niet betalende klant. Deze heeft nu 14 dagen om alsnog tot betaling over te gaan. Gebeurt dit niet, dan krijgt uw klant een laatste kans om alsnog te betalen of een betalingsregeling met ons overeen te komen.

Als er ook nu nog niet betaald wordt zorgen we ervoor dat uw zaak door een rechter wordt behandeld. Als deze uitspraak heeft gedaan, zorgen onze deurwaarders in stap 4 voor executie van het vonnis. De kosten van al deze stappen worden, indien mogelijk, geheel verhaald op uw klant.

Gratis aanmelden

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.