Kosten deurwaarder

Nederlands Online-Incasso Instituut                           Beste Online Incasso

Een deurwaarder zonder hoge kosten
Er zijn verschillende redenen waarom u een deurwaarder nodig kunt hebben. Misschien heeft u een klant die een geleverd product niet wil betalen. Of u heeft een dienst geleverd aan een klant die uw service niet beloont met een tijdige betaling. Het kan ook zijn dat u een verhuurder bent die een huurder heeft die in gebreke blijft. Als u een incassobureau inschakelt hoeven daar niet altijd hoge kosten bij te komen kijken. Het Nederlands Online Incasso Instituut heeft een ervaren team klaarstaan om voor de incasso te zorgen, zonder dat daar hoge deurwaarder kosten bij komen kijken.

Waarom betaalt een klant niet?
Klanten kunnen om uiteenlopende redenen besluiten niet tot betaling over te gaan. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat een klant niet tevreden is over de kwaliteit van een product of dienst die u heeft geleverd. Het is ook mogelijk dat er een misverstand bestaat over een promotiecode of aanbiedingsprijs. De klant kan ontevreden zijn over de datum waarop een product door u geleverd is. Er zijn genoeg geschillen te bedenken waar een klant het recht aan denkt te kunnen ontlenen om u niet te betalen. Wat uw klant daarbij over het hoofd ziet is dat u ook uw kosten heeft gemaakt. We nemen niet aan dat er in uw tuin een geldboom staat waar u even aan kunt schudden om niet betalende klanten te compenseren. Ons ervaren team van incassomedewerkers, juristen, advocaten en deurwaarders staat dan ook voor u klaar om, zonder hoge deurwaarder kosten, uw incasso te verzorgen.

Kosten deurwaarder
Het is mogelijk om zonder hoge kosten deurwaarder Nederlands Online Incasso Instituut in te schakelen. De deurwaarder kosten worden door ons namelijk altijd op uw debiteur verhaald. Zo kunt u zonder hoge kosten deurwaarder diensten inschakelen. Over het algemeen genomen blijven de kosten ook in zijn geheel bij de debiteur. Het komt hooguit voor dat bij het gerechtelijke traject kosten niet direct op uw klant verhaald kunnen worden. Deze kosten zullen dan wel (tijdelijk) voor uw rekening moeten worden genomen. Overigens is het bij het Nederlands Online Incasso Instituut altijd zo dat u niks hoeft te betalen als we uw klant ondanks onze inspanningen niet kunnen laten betalen: No cure no pay. Dit komt echter bijna nooit voor, aangezien onze ervaren mensen precies weten welke stappen er ondernomen moeten worden in het incassotraject.

Gratis aanmelden

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.