Kosten deurwaarder inschakelen

U weet dat u bij een deurwaarder inschakelen kosten moet maken, maar bij ons is het goed mogelijk dat u kostenloos geholpen wordt. Wij verhalen de kosten van het incassoproces namelijk altijd zoveel mogelijk op uw debiteuren. In de eerste fases van het proces kunnen deze kosten geheel op hen worden verhaald worden, pas bij latere stappen is er een mogelijkheid dat u zelf ook enige kosten moet maken. Dit beperken we echter zoveel mogelijk. Hoe dit zonder kosten deurwaarder inschakelen in zijn werk gaat leest u hieronder.

Zonder kosten deurwaarder inschakelen
Als u een rekening open heeft staan bij een debiteur en u wilt dat wij deze afhandelen, dan kunt u eenvoudig bij ons een account aanmaken. U stuurt de rekening online naar ons door en binnen 24 uur sturen wij de eerste aanmaning naar uw klant. In deze eerste brief geven we aan dat uw klant 14 dagen heeft om de betaling te voldoen, anders komen er nog extra kosten voor hem bovenop het openstaande bedrag.

In de meeste gevallen wordt er nu betaald. Misschien had uw klant uw rekening over het hoofd gezien of op een stapel gelegd die nog afgehandeld moest worden. Onze aanmaning is dan een goed geheugensteuntje.

Verdere stappen bij niet betalen
Mocht er nog steeds niet betaald worden, dan komen we bij het minnelijke traject. Het kan zijn dat uw debiteur niet de middelen had om de rekening te betalen. We kunnen hiervoor een betalingsregeling aanbieden. Hier zijn extra kosten aan verbonden, die uw debiteur zal moeten betalen. Zo blijft u zelf nog steeds buiten schot. Pas bij de volgende stap kunnen er kosten voor u bijkomen. Deze stap is de gerechtelijke fase. Dit kan een tijdrovend proces zijn, met bijbehorende kosten.

Ook deze kosten proberen we in zijn geheel op uw debiteur te verhalen, maar dit is niet altijd direct mogelijk. U betaalt dan alleen de kosten die we (nog) niet op uw debiteur hebben kunnen verhalen. Dit geldt ook voor de kosten bij de laatste stap van het incassotraject, de executie van het vonnis van de rechtbank. Het Nederlands Online Incasso Instituut neeemt nu de nodige stappen om het aan u toegewezen bedrag te innen, wat kan inhouden dat er bij uw debiteur beslag moet worden gelegd.

Er is zodoende een kans dat u bij het deurwaarder inschakelen kosten moet maken, maar wij doen er alles aan dit te beperken.

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.