Kosten incassobureau

Nederlands Online-Incasso Instituut                                   Beste Online Incasso goedkoopste en efficiënt Online Incassobureau

Als u nog een bedrag open heeft staan bij een klant, dan wil u graag dat dit netjes betaald wordt. Misschien schrikt u ervan terug dat het inschakelen van een incassobureau kosten met zich meebrengt. Bij het Nederlands Online Incasso Instituut hoeft u zich hier geen zorgen voor te maken. Ons professionele team zorgt ervoor dat achterstallige betalingen alsnog worden gedaan en verhalen de kosten hiervoor altijd op uw debiteuren. U kunt zodoende zonder kosten incassobureau Online Incasso inschakelen.

Met ons incassobureau kosten vrij incasseren
Het Nederlands Online Incasso Instituut zorgt er op professionele wijze voor dat u uw geld krijgt. Wij hebben een uitgebreid team van incassomedewerkers, juristen, advocaten en gerechtsdeurwaarders voor u klaarstaan die samen uw dossier tot een goed einde willen brengen. Wij werken hierbij snel: binnen 24 uur nadat u een incasso bij ons heeft aangemeld krijgt uw debiteur de eerste aanmaning binnen.

Het incassotraject van het Nederlands Online Incasso Instituut
Na het ontvangen van de eerste incasso heeft uw debiteur 14 dagen om het geld alsnog netjes over te maken. In de brief die we hierover sturen geven we altijd aan welke extra kosten er betaald zullen moeten worden als dit niet op tijd gebeurt. Blijft een betaling nog uit, dan gaan we over tot de volgende stap in het traject. Hierbij geven we aan uw klant aan dat er bij verdere uitblijving van betaling gerechtelijke stappen ondernomen gaan worden.

De meeste klanten die nog niet tot betaling zijn overgegaan zullen dit nu alsnog doen. De dreiging van gerechtelijke stappen is voor veel mensen afdoende genoeg om actie te ondernemen. Ook worden in deze fase van het traject vaak betalingsregelingen getroffen, zodat uw klanten de mogelijkheid hebben om in delen te betalen.

Indien nodig worden gerechtelijke stappen ondernomen
Onze jursiten en advocaten staan klaar indien ook na stap twee nog steeds niet is betaald. Zij gaan vakkundig te werk in deze lastige fase van het incassotraject. En nadat een recher heeft ingestemd met de incasso zullen onze gerechtsdeurwaarders overgaan tot executie van het vonnis, en inning van het openstaande bedrag. De kosten van deze dure fase van het traject worden verhaald op uw niet betalende klant. Op deze manier kunt u zonder kosten incassobureau Nederlands Online Incasso Instituut inschakelen om uw geld alsnog, en zonder verdere zorgen voor u, binnen te krijgen.

Gratis aanmelden

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.