MKB incasso

Nederlands Online-Incasso Instituut                                   Beste Online Incasso goedkoopste en efficiënt Online Incassobureau

Wist u dat onze incasso MKB bedrijven ondersteunt als ze te maken hebben met klanten die niet willen betalen? Het Nederlands Online Incasso Instituut heeft hiervoor alle disciplines in huis. We werken met ervaren incasso medewerkers, juristen, advocaten en deurwaarders, die alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat uw debiteuren netjes aan hun betalingsverplichting voldoen.

De beste deurwaarder voor MKB incasso
Als het er op neer komt om met incasso MKB bedrijven te helpen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt simpel online een account aanmaken, waarna u ons de openstaande rekening door kunt sturen. Wij gaan met deze rekening direct aan de slag. Uw debiteur krijgt binnen 24 uur een aanmaning van ons. In de meeste gevallen is deze eerste aanmaning afdoende. Klanten schrikken meestal van de extra kosten die erbij komen kijken als betaling nog langer uitblijft en gaan alsnog tot betaling over.

In een klein deel van de gevallen gebeurt er nu nog niks. Uw debiteur heeft dan nog een laatste kans om alsnog tot betaling over te gaan, of een betalingsregeling met ons af te spreken. Blijft dit ook zonder resultaat, dan ondernemen wij gerechtelijke stappen tegen de wanbetaler. De kosten die hierbij komen kijken proberen we geheel te verhalen op uw klant.

Waarom wij het beste bedrijf zijn voor MKB incasso 

  • We hebben veel ervaring op het gebied van MKB incasso. Hierdoor weten we hoe we uw klanten het beste kunnen benaderen om toch tot betaling te komen.
  • We hebben alle disciplines in huis, u hoeft niet bijvoorbeeld voor de gerechtelijke stappen weer een ander bedrijf in te schakelen. We werken met ervaren incasso medewerkers, juristen, advocaten en deurwaarders.
  • We zijn het goedkoopste incassobureau van Nederland. We proberen altijd de kosten op uw debiteur te verhalen.

Met incasso MKB bedrijven ondersteunen
Als U een MKB bedrijf heeft, dan heeft u het al druk genoeg. U heeft waarschijnlijk niet de tijd en de middelen om wanbetalers eraan te blijven herinneren dat er nog een betaling openstaat. Met behulp van de dienstverlening van het Nederlands Online Incasso Instituut weet u zeker dat er actief en effectief werk wordt gemaakt van uw openstaande betalingen.

Gratis aanmelden

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.