Mkb incassobureau

Nederlands Online-Incasso Instituut                                   Beste Online Incasso goedkoopste en efficiënt Online Incassobureau

Het MKB incassobureau

Als u op zoek bent naar een MKB incassobureau, dan hoeft u niet verder te zoeken dan het Nederlands Online Incasso Instituut. Ons professionele team van incassomedewerkers, juristen, advocaten en deurwaarders staat voor u klaar om te zorgen dat niet betaalde rekeningen alsnog worden betaald. We nemen u alle zorgen uit handen, al jaren ondersteunt ons incassobureau MKB bedrijven in heel Nederland.

MKB incassobureau
Elk bedrijf heeft er wel eens mee te maken: klanten die hun rekening niet, of niet op tijd betalen. Stuurt u ze een herinnering, dan wordt er vaak alsnog betaald, maar er zijn helaas ook klanten die zelfs dan nog niet betalen. Er zijn verschillende redenen waarom een klant kan denken dat hij niet hoeft te betalen, en waarom ons incassobureau MKB expertise hoog in het vaandel heeft staan.

Redenen waarom klanten niet willen betalen 

  • Uw klant vindt dat de kwaliteit van de producten die u heeft geleverd niet voldoet aan wat hij had verwacht.
  • De bestelling is niet binnen de afgesproken tijd geleverd.
  • Er bestaat onduidelijkheid over een promotiekorting of aanbiedingsprijs.
  • Er is een backorder geleverd tegen een andere prijs dan de klant had verwacht.

Dit zijn slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom een klant kan besluiten niet tot betaling over te gaan, en waarom het belangrijk is dat uw incassobureau MKB ervaring heeft.

Een MKB incassobureau met ervaring
Als u met uw klant in een spelletje welles/nietes terecht bent gekomen is het goed om een bedrijf in uw hoek te hebben staan die ervaring heeft bij dit soort steekspellen. Het Nederlands Online Incasso Instituut heeft al vele van dit soort zaken behandeld en kan daarom perfect inschatten hoe er het beste gehandeld kan worden om ervoor te zorgen dat uw klant alsnog tot betaling overgaat. Er kunnen gevallen zijn waarin uw klant gelijk heeft, maar als dit niet het geval is zorgen wij ervoor dat er alsnog netjes betaald wordt.

In 4 stappen naar een betaling
Als u zich bij ons heeft aangemeld sturen we binnen 24 uur een aanmaning naar uw klant. Hij heeft dan 14 dagen om alsnog te betalen, anders volgt er een nieuwe herinnering. Wordt hier ook niet op gereageerd, dan starten we een gerechtelijke procedure, met als laatste stap het uitvoeren van het vonnis van de rechter.

Gratis aanmelden

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.