Fase 3: Gerechtelijk incasso

Van (stapels) openstaande facturen / vorderingen naar uw geld. Alles snel en eenvoudig ONLINE geregeld bij
Nederlands Online-Incasso Instituut                           Beste Online Incasso

Fase 3: Gerechtelijk incassotraject

Blijft uw debiteur na Fase 2: Minnelijk incassotraject niet betalen (dat heet: in gebreke)? Dan is de commerciële waarde van de relatie met “de klant” voorbij en start Fase 3: Gerechtelijk incassotraject.

Altijd de juiste procedure starten.

Er zijn vele mogelijke wegen te volgen in dit ingewikkelde juridische traject. Onze advocaten weten precies de juiste juridische weg voor uw dossier. Het kan gaan om een procedure voor het kantongerecht, voor de rechtbank of om een kort geding procedure. Soms gaat de gerechtelijke procedure vlot, maar het kan ook lang duren, helaas. Nederlands ONLINE INCASSO Instituut doet er in ieder geval alles aan om de gerechtelijke procedure zo spoedig mogelijk te laten verlopen.
wetboeken

Hoe werkt het met de kosten?

De kosten voor incasso, rente en gerechtelijke procedure (waaronder o.a. explootkosten, griffierecht en salaris gemachtigde) verhaalt Nederlands ONLINE INCASSO Instituut zoveel mogelijk op de debiteur. U betaalt als opdrachtgever alleen de kosten die we (nog) niet op de debiteur kunnen verhalen. Dit gebeurt middels zogenaamde voorschotten van in ieder geval het griffierecht. Uiteraard houden we u op de hoogte van mogelijke andere kosten in Fase 3: Gerechtelijk incassotraject.
gerechtelijke uitspraak

Vervolgstap.

Nadat de rechter heeft geoordeeld dat uw vordering terecht is en de gerechtelijke uitspraak binnen is, gaat Nederlands ONLINE INCASSO Instituut direct over naar het Fase 4: Executie incassotraject.

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.