Fase 2: Minnelijk incasso

Van (stapels) openstaande facturen / vorderingen naar uw geld. Alles snel en eenvoudig ONLINE geregeld bij
Nederlands Online-Incasso Instituut                           Beste Online Incasso

Fase 2: Minnelijke incassotraject

Als ondanks de inzet van het Fase 1: Pre incassotraject de vordering onbetaald blijft dan gaat Nederlands ONLINE INCASSO Instituut direct verder met het Fase 2: Minnelijk incassotraject.

Vlak voor de stap naar de rechter.

Deze fase bestaat uit alle handelingen om betaling te krijgen vóórdat de zaak door dagvaarding naar de rechter gaat. Een mogelijk resultaat is een betalingsregeling voor de debiteur. Een betalingsregeling komt er alleen als Nederlands ONLINE INCASSO Instituut dit mogelijk en nodig acht. Wij beheren en bewaken in deze fase alle betalingen en afspraken voor u.

Geen kosten voor u.

De praktijk leert dat eigenlijk geen enkele debiteur graag voor de rechter verschijnt en daarom alsnog keurig betaalt. De incassokosten en rente verhalen wij volledig op uw debiteur. Voor u als opdrachtgever betekent dit dat ook deze ‘minnelijke incassofase’ u niets kost.
(Let op! Bedrijven en BTW-plichtigen krijgen wel een ‘BTW-factuur’ voor enkel de BTW bedragen, welke BTW bedragen weer verrekend / terugbetaald  kunnen worden middels de BTW-aangifte.)
no cure no pay!

Vervolgstap.

Indien de debiteur opnieuw zijn betalingsverplichtingen en/of afspraken niet nakomt, dan stapt Nederlands ONLINE INCASSO Instituut direct door naar Fase 3: Gerechtelijk incassotraject. Wij nemen dan de onbetaalde incasso- en rentekosten mee in de gerechtelijke procedure tegen uw debiteur. U hoeft dus niet bang te zijn voor kosten; Het ‘minnelijke incassotraject’ gebeurt voor u op een heldere en eerlijke basis.
no cure no pay!

Online-Incasso.nl

Compleet professioneel incasso traject. Uw incasso zaken online geregeld bij:
Logo-Online-Incasso

Inloggen

Maak onderstaand uw keuze voor onze online portaal.

Inloggen op Online-Incasso.nl | aanmelden

Aanmaning ontvangen.

U heeft een aanmaning of sommatie ontvangen.
Lees daar hier meer over.

Terugbel service!

Wij bellen u terug!
Maak gebruik van onze Terugbel service en wij nemen contact met u op.